Черкаський державний технологічний університет
,
,

Центр працевлаштування та розвитку кар'єри
Черкаського державного технологічного університету

Бібліотека ЧДТУ

Ви тут: Центр працевлаштування студентів ЧДТУ Новини Майстер-клас зі створення відеорезюме
Четвер, 23 березня 2017 08:47

Майстер-клас зі створення відеорезюме

27 березня представниками Черкаського міського центру зайнятості було проведено майстер-клас зі створення відеорезюме.

Відеорезюме — відео-ролик тривалістю до 3-х хвилин, що містить інформацію про навички, досвід, інтереси та переконання кандидата та відповідає на запитання, чому саме він є найкращим кандидатом на вакансію. Відеорезюме дає можливість доповнити стандартне резюме емоціями та показати особистість кандидата, а не лише його освіту та досвід.

Як розповіла фахівець із профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Черкаського міського центру зайнятості Яна Ружина, з метою підсилення профорієнтаційної роботи серед молоді, впровадження інноваційних інструментів для поглиблення співпраці між безробітними громадянами та роботодавцями, планується створення Всеукраїнського кадрового резерву служби зайнятості. До цього резерву матимуть змогу звертатися роботодавці з метою пошуків претендентів на вакантні посади.

-       Для реалізації цього Кадрового резерву, перш за все, потрібно створити базу відеорезюме випускників навчальних закладів. Для цього ми  і розпочали відповідну роботу з навчальними закладами. Сьогодні ми розповіли про структуру та переваги відеорезюме та продемонстрували для прикладу два вдалих ролики, - констатувала Яна Ружина.