Черкаський державний технологічний університет
,
,

Центр працевлаштування та розвитку кар'єри
Черкаського державного технологічного університету

Бібліотека ЧДТУ

Ви тут: Центр працевлаштування студентів ЧДТУ Новини ТОВ ПІІ «Еконія» – інноваційне підприємство України з виробництва питної води та дитячого харчування шукає спеціалістів
Середа, 01 березня 2017 00:00

ТОВ ПІІ «Еконія» – інноваційне підприємство України з виробництва питної води та дитячого харчування шукає спеціалістів

Завод «Еконія» на Черкащині є потужним підприємством з виробництва мінеральної води та дитячого харчування. Компанія, заснована в 2007 році, зараз входить в ТОП-15 виробників негазованої води в Україні.

Одним із головних чинників лідерства «Еконії» на ринку є впровадження інноваційних технологій, а також постійний професійний та кар’єрний ріст працівників.

Крім того, компанія відкриває дуже багато можливостей для молодих спеціалістів, допомагає у навчанні, проводить різноманітні заходи з мотивації та надає найсучаснішу матеріальну базу для роботи усіх підрозділів. 

 

Якщо Ви: амбіційні, креативні, енергійні, маєте лідерські навички і прагнете стати частиною команди «Еконія», - тоді для Вас відкриті вакансії хіміка та мікробіолога.

Надсилайте Ваші резюме на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.