Черкаський державний технологічний університет
,
,

Центр працевлаштування та розвитку кар'єри
Черкаського державного технологічного університету

Бібліотека ЧДТУ

Ви тут: Центр працевлаштування студентів ЧДТУ Новини Випускниця ЧДТУ поділилася зі студентами спеціальності «Переклад» історією успішної кар'єри
Четвер, 12 березня 2020 11:14

Випускниця ЧДТУ поділилася зі студентами спеціальності «Переклад» історією успішної кар'єри

             11 березня, у переддень запровадження карантину, в Черкаському державному технологічному університеті, з нагоди 60-річчя вишу, відбулася зустріч із випускницею спеціальності «Переклад» кафедри романо-германської філології та перекладу ЧДТУ, нині керівницею відділу перекладу компанії «ІСЕА»Ольгою Піньковською.

На початку зустрічі завідувачка кафедри романо-германської філології та перекладу, кандидат філологічних наук, доцентЗоя Кучер привітала всіх присутніх зі святом, розповіла про успішних випускників кафедри, які працюють перекладачами у різних установах України та за кордоном, та представила гостю заходу Ольгу Піньковську.

Ольга розповіла присутнім про переваги навчання на спеціальності «Переклад» та про свою дитячу мрію стати перекладачкою, яка і спонукала дівчину вступити до Черкаського державного технологічного університету на спеціальність «Переклад»

Завдяки ЧДТУ моя мрія здійснилася. Рівень знань, отриманий при навчанні, дозволив втілити мрію в життя, тому зараз я займаюся улюбленою справою, - зазначила Ольга. Дякую викладачам кафедри романо-германської філології та перекладу за знання, які я отримала протягом навчання, за віру в себе, за досвід. Для мене є дуже важливим те, що я працюю за фахом. Завдяки знанням отриманим під час навчання я багато чого досягла у своєму житті.

Під час спілкування Ольга Піньковська розповіла більше про агенцію «ІСЕА», напрями її діяльності та про широкі можливості, які відкриті перед сьогоднішніми студентами. 

Принагідно, декан факультету гуманітарних технологій Наталія Махиня наголосила, що приклад Ольги має надихати студентів у прагненні до нових звершень та втіленні своїх мрій.