Черкаський державний технологічний університет
,
,

Центр працевлаштування та розвитку кар'єри
Черкаського державного технологічного університету

Бібліотека ЧДТУ

Ви тут: Центр працевлаштування студентів ЧДТУ Новини Потужний виробник поліграфічної продукції потребує молодих спеціалістів з машинобудування та видавництва
Вівторок, 21 березня 2017 14:50

Потужний виробник поліграфічної продукції потребує молодих спеціалістів з машинобудування та видавництва

Публічне Акціонерне Товариство «Графія Україна» входить до групи «Mayr-Melnhof  Пекеджінг», яка є європейським лідером в галузі виробництва картонної упаковки. Підприємство має в розпорядженні сучасне виробниче устаткування та пропонує повний виробничий цикл якісної продукції для пакування.

ПАТ «Графія Україна» на даний момент прагне залучати до роботи молодих працівників, які можуть генерувати нові ідеї і швидко адаптуватися до змін і нововведень. Саме тому, 15  березня,  у день 57-річчя університету, ректор ЧДТУ Олег Григор та начальник відділу по роботі з персоналом  Романюк Ірина підписали договір про співпрацю з питань працевлаштування студентів та випускників. 

 

Всих, хто прагне працювати в команді професіоналів, розвиватись та отримувати гідну заробітну плату, запрошуємо до Центру працевлаштування та розвитку кар'єри за детальною інформацією.

Чекаємо Ваших резюме на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.