Черкаський державний технологічний університет
,
,

Центр працевлаштування та розвитку кар'єри
Черкаського державного технологічного університету

Бібліотека ЧДТУ

Ви тут: Центр працевлаштування студентів ЧДТУ Новини Головне управління Національної поліції оголошує набір на службу в поліції
Четвер, 23 березня 2017 08:21

Головне управління Національної поліції оголошує набір на службу в поліції

27 березня представники кадрової служби Національної поліції в Черкаській області провели зустріч зі студентами Черкаського державного технологічного університету.

 

-       Сьогодні ми прибули із метою поспілкуватися зі студентами, розповісти про роботу в національній поліції та запросити усіх бажаючих пройти набір на службу, – розповідає інспектор патрульної поліції в місті Черкаси Андрій Коровін, - Аби пройти набір до патрульної поліції, існує чотири етапи. Перший етап – заповнення електронної анкети, другий етап – тести, де експерти перевіряють здатність претендентів логічно та аналітично мислити, потім медичний огляд і фізична підготовка – відповідно, третій і четвертий етапи.

 

Інспектор Сергій Мельник,  випускник факультету інформаційних технологій і систем ЧДТУ, розповів про переваги роботи у патрульній поліції, про другу юридичну освіту та спростував майже всі стереотипи про роботу поліцейських.

 

-       Дуже приємно бачити зацікавлених студентів, які не лише слухають, але і ставлять доречні запитання. Сподіваємося, що ми відповіли і розповіли про все, що цікавило молодь. Сподіваємося також на плідну  подальшу співпрацю, - ділиться інспектор Павло Селянко.

 

Всі, хто бажає дізнатися про початок конкурсу на службу у Патрульній поліції, можуть лишити свою електронну адресу за посиланням нижче - і чекати на повідомлення про початок прийому анкет.

http://patrol.police.gov.ua/recrutment-teaser/