Черкаський державний технологічний університет
,
,

Центр працевлаштування та розвитку кар'єри
Черкаського державного технологічного університету

Бібліотека ЧДТУ

Ви тут: Центр працевлаштування студентів ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшов тренінг з успішного працевлаштування
Понеділок, 16 грудня 2019 16:46

У ЧДТУ пройшов тренінг з успішного працевлаштування

У п’ятницю 13 грудня у Черкаському державному технологічному університеті фахівці з профорієнтації міського центру зайнятості Оксана Тесленко та Юлія Симошенко провели для студентської молоді міні-тренінг з техніки пошуку роботи.

Під час зустрічі зі студентами ЧДТУ тренерки приділили увагу алгоритму пошуку роботи, визначенню стандартних і нестандартних джерел пошуку робочого місця, професійному складанню резюме, підготовці до співбесіди тощо. Окрім цього, молодь пройшла профдіагностичне тестування, спробувала визначити і спланувати майбутню професійну кар’єру.

Представниці міського центру зайнятості ставили за мету ознайомити студентів із світом професій, зокрема з трансформацією ринку праці та його новинками  – професіями майбутнього, етапами професійного самовизначення, сформувати позитивне ставлення у студентів до свого майбутнього, до активного процесу працевлаштування, підвищити рівень внутрішньої мотивації до досягнення власних життєвих цілей.

Для студентів Черкаського державного технологічного університету такий тренінг підвищив мотивацію до професійного навчання; посприяв усвідомленню необхідності набуття професійних знань та покращив обізнаність про актуальні професії на ринку праці.